pondělí 12. října 2015

#Coffeetime vol.1

Ahoj!

Dnes mám pro Vás na blogu nový článek o kávě. Já kávu miluju, kvůli tomu, že se u ní dá dělat strašně moc věcí. Osobně si u ní nejraději čtu, nebo navštěvuji kavárny s přáteli a právě o tom bude dnešní příspěvek. Praha - město ve kterém žiju - je snad jedním z nejbohatších měst na kavárny. Jsou skoro na každém rohu. A já bych Vás chtěla provést mými nejoblíbenějšími. Postupně budu přidávat různé kavárny v různých částech města. Jako první jsem si připravila článek o kavárně I need coffee!. Nachází se jen kousek od Palackého náměstí. I když je dost malinká, má neskutečné kouzlo a co velmi oceňuji jsou dvě věci. Za prvé, nemají wifi. No a za druhé, je tu obrovské okno, kudy sem svítí sluníčko. Krom toho že je zde moc milá obsluha a výborná káva!

Hi everyone!

Today I have a special post for you about coffee, which is one of my favourites drinks. I love it because you can do a lot of things while enjoying it. Like read a book or have meet your friends. Pragu - the city I live in - is probably one of the places with most coffee shops. Or I just think so when I need to decide which one to choose. So I decided to post on the blog a few of my favourites. And the first one is I Need Coffee. It is in the near of Palackého square. Althoug it is really small it has such a something. I really like two things here. The first one is that they do not have wifi. And the second one that they have a big window and in the morning the sun shines in so beautifully! The waiters are friendly and the coffee is amaizing.


Pro představu, kdo nezná, takle vypadá kavárna z venku (a vevnitř se Vám bude určitě moc líbit, je netradičně uspořádaná).
Just for your imagination - this is how the coffee shop looks out from the outside and I am pretty sure that you will love the inside too.


Moje milované cappucino.
My favourite cappucino.


Jedna z nejlepších baget - sušeń rajčata, mozarela a rukola.
One of the best baguettes - dried tomatoes, mozzarella and arugula.



Žádné komentáře:

Okomentovat